ALNUG Takimi

Më 15 shkurt 2012 u mbajt një takim i ALNUG – Albanian .Net User Group, ku u diskutuan disa tema.

Nga ALNUG takimi
ALNUG Takimi

Ishte shumë kënaqësi të diskutosh për teknologjinë, idetë, grupet e përdoruesve e shumë gjëra të tjera me kolegë si:

Nga ALNUG takimi
ALNUG Takimi

Në takim u diskutuan këto tema dhe u vendos për këto çështje:
– Emri mbetet Albanian .Net User Group, ndërsa shkurtesa ALNUG.
– Do të mbahet një ngjarje para Majit (kur mbahet edhe Tech Update & Tech Days)
– Do të tentohet që të organizohen ngjarje dhe të mbahen kontakte me universitetet
– Pasi që të hapet uebsajti dhe blogu do tu mundësohet të gjithëve që të postojnë (natyrisht, në gjuhën shqipe)
– Do të mendohet dhe do të vendoset në të ardhmen e afërtë që të niset një projekt open source, i cili do të jetë prej komunitetit për komunitetin.
– U propozua që të shtohet prezenca në rrjetat sociale, si në Facebook me një page, në Twitter të përdoret hashtagu #alnug, në LinkedIn të bëhet një grup
– Do të tentohet të rritet numri i njerëzve (në këto takimet formale)
– Bashkëpunimi me grupet tjera lokale, sidomos me ato të Microsoft Teknologjive, si të Infrastrukturës dhe SQL Server (prej nga ishte edhe Dukagjini i cili ndau shumë eksperienca në organizimin e grupit), etj…

Së shpejti do të pasoj edhe një takim tjetër ku do të flitet për ngjarjen e cila pritet të organizohet shpejtë.

One thought on “ALNUG Takimi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>